Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kroó Zita reagált a kritikákra: „Ha a stílusom bántó volt, elnézést kérek”

10perc.hu
2024. 10. 06.
Kroó Zita reagált a kritikákra: „Ha a stílusom bántó volt, elnézést kérek”

Kroó Zita bocsánatot kért a Karsai Dániel halála kapcsán tett kijelentéseiért, de továbbra is kitart véleménye mellett az eutanázia kérdésében.

Kroó Zita új posztjában bocsánatot kért, miközben továbbra is kitart véleménye mellett az eutanázia kérdésében. A műsorvezető álláspontja ismét megosztotta a közönséget.

Kroó Zita bocsánatkérése: Önvédelem és megbánás keveréke

Kroó Zita, a Pesti Srácok műsorvezetője szombaton újabb bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, amelyben reagált az őt ért kritikákra. Az eredeti kijelentései Karsai Dániel halála kapcsán váltottak ki vitát, amiért Zita szerint az eutanázia kérdését politikai haszonszerzésre használták fel.

A posztban megpróbálta tisztázni álláspontját: „A Skót dudában Karsai Dániel ügyének politikai haszonszerzéséről beszélgettünk, amivel én nem értettem egyet és most sem értek, ahogyan az eutanázia bevezetésével sem.”

Bár Zita továbbra is kiáll az eredeti véleménye mellett, részleges bocsánatkérést is megfogalmazott:

„Azonban, ha a megfogalmazásom, stílusom bántó volt, elnézést kérek érte. Nem volt célom sem a polgárpukkasztás sem a gyászoló család megbántása.”

Megosztott közönség és éles kritikák

Az ügy kirobbanása óta Kroó Facebook oldalán több ezer komment érkezett. A közönség nagy része úgy véli, hogy a műsorvezető még mindig nem érti, miért váltott ki ilyen heves reakciókat az eredeti kijelentése. Egy kommentelő például így fogalmazott:

„Ha nem lennél egy undorító, szar ember, akkor most szégyenedben a föld alá bújnál el, nem pedig a bizonyítványt magyaráznád, te utolsó pszichopata.”

Kroó nem csak a stílusát védte, hanem a kritikákat is visszautasította, különösen azokét, akik világnézeti különbségek miatt támadják:

„Kioktatást viszont olyan emberektől, akik más halálát kívánják (például világnézeti különbségek miatt) továbbra sem fogadok el.”


Főkép forrása:
Kroó Zita Facebook oldala

További cikkek