Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Magyar Péter interjúja rekordot döntött

10perc.hu
2024. 09. 27.
Magyar Péter interjúja rekordot döntött

Magyar Péter interjúja rekordnézettséget hozott a közmédiának.

Magyar Péter, aki az EP-választások előtti tévévita óta nem szerepelt a köztévében, csütörtök reggel váratlanul feltűnt egy rövid interjú erejéig az M1-en és a Kossuth Rádióban. Az interjú után Magyar Péter Facebook-bejegyzésben közölte: „nézettségi rekordot döntöttünk.” - számolt be róla a Telex.

Bár a közmédia nézettségi adatai nem hozzáférhetők nyilvánosan, és jellemzően csak sportesemények kapcsán hoznak nyilvánosságra ilyen adatokat, a mediaklikk.hu online oldal látogatottsági adatai alapján következtetni lehet az érdeklődés mértékére. A Gemius mérései szerint a mediaklikk.hu csütörtöki látogatottsága 32 ezer látogatót hozott, amely az augusztus 20-i tűzijáték óta a legmagasabb adat, és a szeptemberi átlagos napi látogatottság közel duplája volt.

A Kossuth Rádió hallgatottságáról kevesebb konkrét adat áll rendelkezésre, azonban a Google Trends adatai szerint csütörtökön a Kossuth Rádióra irányuló keresések a többszörösükre nőttek, valószínűleg azért, mert sokan próbálták megtalálni Magyar Péter interjúját.

Főkép forrása:
Magyar Péter Hivatalos YouTube csatorna

További cikkek