Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Negyedmilliárdos bevételt ért el a Tisza Párt a második negyedévben

10perc.hu
2024. 09. 23.
Negyedmilliárdos bevételt ért el a Tisza Párt a második negyedévben

A Tisza Párt közzétette a 2024 második negyedévére vonatkozó előzetes pénzügyi beszámolóját, amely szerint a párt bevétele április és június között 234 millió forintot tett ki, míg kiadásai elérték 223 millió forintot.

Magyar Péter, a párt elnöke a beszámolót kísérő Facebook-bejegyzésében hangsúlyozta, hogy kizárólag magyar magánszemélyek bankkártyás befizetéseiből és banki átutalásaiból befolyó támogatásokból, valamint webshopjuk bevételeiből gazdálkodunk." - közölte a Telex.

A részletek alapján 69,6 millió forint folyt be rendszerváltó kártyákból, míg a webshop 21,7 millió forintos bevételt hozott. A legnagyobb bevételi tétel az egyéb támogatások voltak, összesen 142,8 millió forint értékben.

A kiadások közül a rendezvényekhez kapcsolódó költségek emelkedtek ki, 114,3 millió forint ment el rendezvénytechnikai szolgáltatásokra, további 11 millió forint rendezvénybiztosításra. Ezen kívül 29 millió forintot költöttek filmekre és vizuális tartalmak gyártására, a bruttó bérköltségek 11,8 millió forintot tettek ki, míg hirdetésekre és reklámokra 9,1 millió forintot fordított a párt.


Főkép forrása:
Magyar Péter Facebook oldala

További cikkek