387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Nyomozást indítottak a Richter cikrusz balesetének ügyében

10perc.hu
2024. 05. 06.
Nyomozást indítottak a Richter cikrusz balesetének ügyében

A szombaton történt baleset miatt indított eljárást a rendőrség.

Szombaton délután súlyos baleset történt a Richter cirkusz soproni előadásán, miután egy 2,5 méteres tartóoszlop csapódott a nézők közé. A balesetben egy ember súlyosan megsérült, a rendőrség pedig ismeretlen tettes ellen indított eljárást foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt.

A Telex beszámolója szerint a baleset a szünet utáni első szám, a lengőtrapéz produkció közben történt. Az egyik artista leesett a hálóról, a tartóoszlop pedig kiszakadt és a közönségbe csapódott. A balesetben egy ember súlyosan megsérült, a helyszínre riasztott mentők ellátták őt.

Egy szemtanú a Telexnek elmondta, hogy furcsaságokat is észlelt az előadás alatt. Az előadás első részében nem volt védőháló a légtornászok alatt, akik közül ketten a szünetben büfésként is dolgoztak. A szemtanú meglepődött azon is, hogy nem volt mentő a helyszínen.

A Richter cirkusz Facebookon közzétett közleményében azt írta, hogy a sérült nézőhöz azonnal mentőt hívtak, és az orvosi ellátása folyamatban van. A cirkusz a baleset körülményeit vizsgálja, és ígéretet tett arra, hogy együttműködik a hatóságokkal.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, és a büntetőeljárás során várhatóan fény derül arra, hogy mi okozta a súlyos balesetet.


Főkép forrása:
Richter Florian Cirkusz(Facebook)
Címkék:
#Baleset

További cikkek