Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Vasárnap reggel az utakon: kerüld el az M0-ást, főutakat zártak le

10perc.hu
2023. 10. 15.
Vasárnap reggel az utakon: kerüld el az M0-ást, főutakat zártak le

A 2-es és a 7-es főutat balesetek miatt teljes szélességében lezárták, míg a fővárost elkerülő főuton két helyen is burkolatjavítást végeznek.

Az M0-s autóút, déli szektorában felújítják a burkolatot az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az M7-es autópálya csomópontjában, a Budapest felé vezető lehajtóágon. Emiatt kerülni az M0-son tovább haladva, a 9-es kilométernél lévő Diósd csomópontnál visszafordulva lehet az M7-es csomópont felé.

A keleti szektorban, az M3-as autópálya csomópontja közelében, a 68-as és a 71-es kilométer között burkolatfelújítást végeznek. A 11-es főúti végcsomópont irányába külső sávot zárták le, míg az M5-ös autópálya felé a belső sávot tartják zárva.

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 7-es főutat a XI. kerületben, a panoráma kanyarnál - közölte a katasztrófavédelem. Egy személygépkocsi ugyanis kidöntött egy villanyoszlopot, ami keresztben fekszik az úton. A balesetben három jármű rongálódott meg.

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 2-es főutat a 43-as kilométernél - közölte szintén a katasztrófavédelem. Itt egy személyautó árokba csapódott és a tetejére borult Vác és Szendehely között. Az Útinform arról tájékoztatott, hogy kerülni Verőce felé lehet.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek