Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Pokoli reggel az utakon! Halálos baleset, buszkarambol, torlódások

10perc.hu
2023. 08. 29.
Pokoli reggel az utakon! Halálos baleset, buszkarambol, torlódások

Alig kezdődött el a nap, máris több, nagyon súlyos baleset történt főútjainkon.

Egy személyautó és egy teherautó ütközött össze Kerekegyházánál az 52-es főúton, a 10-es és 11-es kilométer közötti szakaszán történt balesetben a gépkocsi vezetője kirepült a járműből és a helyszínen életét vesztette - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. Az érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás van, hatalmas a torlódás.

Három jármű ütközött össze az M5-ös autópályán Budapest felé, a lajosmizsei pihenőnél. A 67-es kilométernél a gyorsító sávot lezárták. A torlódás jelentős, jelenleg 2-3 kilométeres, aki teheti, keressen másik útvonalat.

A 3-as főúton, Mezőnyárád belterületén szintén egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze. A 148-as és a 149-es kilométer szelvények között a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat önkormányzati utakon terelik, nagy a dugó itt is.

Többen megsérültek, miután összeütközött egy kamion és egy munkásokat szállító kisbusz az 55-ös főúton, Pörbölyön - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad, de már több kilométeres a torlódás.

Főkép forrása:
MTI/Mihádák Zoltán

További cikkek