Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Hipersportautó, amit Te nevezhetsz el

10perc.hu
2024. 08. 14.
Hipersportautó, amit Te nevezhetsz el

A Naran bemutatta első hipersport-kupéját, amely teljesen testreszabható, beleértve a nevet is.

Amír Naran, aki korábban a luxusrepülőgép-bérbeadás területén szerzett hírnevet, most a hipersportautók világába lépett be egy különleges újdonsággal. A Naran márka első modellje egy olyan négyüléses hipersport-kupé, amely minden tekintetben a vásárló egyedi igényeihez igazítható – még az autó nevét is a vevő választja meg - közölte a Vezess.hu.

Csak harminckilenc darabot gyártanak ebből az exkluzív járműből, melynek induló ára kétmillió angol font, ami átszámítva 921 millió magyar forintnak felel meg. A motorháztető alatt egy 5,0 literes, V8-as ikerturbós motor lapul, amely akár 1048 lóerős teljesítményre és 1036 Nm nyomatékra képes. Az autó lenyűgöző gyorsulásra képes, mindössze 2,3 másodperc alatt éri el a 96 km/órás sebességet.

A Naran különlegessége a határtalan testreszabhatóság: a vásárlók minden apró részletet megválaszthatnak, a színektől kezdve a felhasznált anyagokig. Az első ügyfelek például lószőrt, márványt, gránitot és aranyfüstöt választottak az utastér díszítésére. A megrendeléshez 300 ezer fontos (138 millió forintos) előleg befizetése szükséges.

A modell egy versenypályára optimalizált verziót is kap, amelyet motorsportból átvett aerodinamikai csomaggal szerelnek fel, hogy a vezetési élmény a GT3-as versenyautók szintjét idézze.

Főkép forrása:
Salon Privé Facebook oldala (illusztráció)
Címkék:
#Autó

További cikkek