385.65 Ft

355.08 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Kipróbálnál egy új Teslát? Most még fizet is a cég azoknak, akik ezt vállalják

10perc.hu
2023. 07. 09.
Kipróbálnál egy új Teslát? Most még fizet is a cég azoknak, akik ezt vállalják

A Tesla alkalmazottakat keres három hónapos tesztvezetői munkára, hogy kiváló minőségű adatokat gyűjtsenek a járművei teljesítményének javítása érdekében.

A gyártó karrieroldalán közzétett álláshirdetések arra utalnak, hogy a vállalat a Tesla-tulajdonosoktól származó adatok helyett inkább a belső tesztelésre támaszkodhat a szoftver tesztelése céljából, beleértve a Full Self-Driving programját is – írta az Insider.

A tesztvezetők döntő szerepet játszanak a Tesla Autopilot vezetéstámogató funkciójának és a béta Full Self-Driving szoftverének fejlesztésében, mivel különböző érzékelőkkel felszerelt járműveket vezetnek, és többször olyan forgatókönyveket játszanak el, amelyek kihívást jelenthetnek a szoftver számára.

A pozícióra jelentkezőknek nem szükséges diplomával rendelkezniük, de balesetmentes előélettel kell rendelkezniük és legalább négy év jogosítvánnyal kell bírniuk. Az álláshirdetések több városban, többek között Austinban, Denverben és Brooklynban is elérhetők, a fizetés pedig 18 és 48 dollár között mozog óránként, a juttatásokkal együtt.

Főkép forrása:
Tesla
Címkék:
#Tesla

További cikkek