392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Új üzletet nyitott a SPAR 820 millió forint értékben

10perc.hu
2022. 08. 08.
Új üzletet nyitott a SPAR 820 millió forint értékben

A 820 millió forintos beruházásból létrehozott új SPAR üzlet, Szigetszentmiklóson található.

Modern hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és pénztár-egységek kaptak helyet, a kényelmes és gyors fizetést pedig önkiszolgáló kasszák is segítik. A pékség modern pékáru adagolói a legújabb koncepció szerintiek: hátulról tölthetők, ezért áttekinthető, látványos árukihelyezést lehet általuk megvalósítani.- írja a Behaviour.

A szupermarkethez 101 parkoló hely is tartozik és 21 munkásnak teremtett munkahelyet. A LED világítással és a környezetkímélő, szén-dioxid-alapú hűtésrendszer kialakításánál figyelembe vették az áruházlánc fenntarthatósági filozófiáját, ahol az energiatakarékosság az egyik fő cél.

„A vásárlók minőségi kiszolgálását és a fenntartható működést egyaránt szem előtt tarjuk, amikor új áruházat nyitunk. Üzleteinkben korszerű, jól áttekinthető környezetben mutatjuk be széles termékválasztékunkat, egyre inkább kiemelve közülük az egészségtudatos és a hazai családi kistermelőktől származó élelmiszereket. Ezeket az alapelveket valósítjuk meg új szigetszentmiklósi üzletünkben is, amelyet augusztus 4-én vehettek birtokba a vevők”  – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Főkép forrása:
spar.hu
Címkék:
#Spar

További cikkek