392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Ma sem lesz könnyű az M0-áson a közlekedés…

10perc.hu
2022. 05. 14.
Ma sem lesz könnyű az M0-áson a közlekedés…

Szerencsére eddig nem történt baleset a Budapestet elkerülő autóúton, án a különböző munkálatok miatt több helyen torlódásra, néhány helyen kerülőutak használatára kell felkészülnie az autósoknak.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében burkolatot javítanak. A 8-as és a 9-es km között a belső sávot lezárták, torlódik a forgalom, az Útinform szerint több kilométeres kocsisorok kialakulása sem elképzelhetetlen.

Az M0-s autóút keleti szektorán, Pécel térségében zajvédőfalat építenek. Az M3-as autópálya felé vezető oldalon, az 50-es km-nél a forgalom közel 2 km-es szakaszon két szűkített sávon halad. A reggeli és a délutáni csúcsidőben gyakori a torlódás.

Fontos tudni, hogy a Péceli útról továbbra sem lehet felhajtani az M0-s autóútra a Megyeri híd felé, illetve az M3-as autópálya irányába. Az arra tartóknak táblával jelzett terelőutat jelöltek ki a Tarcsai út felé.

Az M1-es autópálya felé vezető oldalon a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi kihajtón aszfaltoznak, ezért lezárták a lehajtót a Soroksár felől érkezők számára, várhatóan vasárnap este 8 óráig. Így a szigetszentmiklósi pihenőhelyen található szolgáltató létesítmények ideiglenesen kizárólag a Csepeli út felől megközelíthetőek. A terelőutat sárga táblák jelzik.

Az érintett csomópontban Csepel, illetve Szigetszentmiklós felől a gyorsforgalmi útra történő felhajtási lehetőség mindkét irányba folyamatosan biztosított marad. A munkavégzés a Buda irányából az M5-ös autópálya felé közlekedőket nem érinti, a csomópontban a le-, illetve felhajtó ágon, továbbá a pihenőhelyen forgalomkorlátozásra nem kell számítani.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek