EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Érkezik a fenyőfa akció az IKEA-ba, indulhat a roham

Belföldi hírek
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: Pixabay

A svéd bútoráruház idén is meghirdeti fenyőakcióját, ami miatt tavaly sorok kígyóztak.

AZ IKEA idén is meghirdette az évek óta töretlen népszerűségnek örvendő fenyőfa akciót. Sikerén nem lehet csodálkozni, ilyen áron szinte lehetetlen hozzájutni a karácsony slágertermékéhez.

Az IKEA honlapján közölt információk szerint december 1-jén, csütörtökön kezdődik az áruházak előtt a fenyőfavásár, ahol 8.990 forintért vásárolhatjuk meg az ünnep egyik legfontosabb kellékét. A tájékoztató szerint nordmann fenyőket árulnak majd. Az ár mérettől függetlenül lesz ennyi, így az egyméterestől a 3 méteresig ugyanannyit kell a fáért fizetni.

Az IKEA ráadásul tovább borzolja a kedélyeket, ugyanis a klubtagsággal rendelkező vásárlók számára egy 4.500 forint értékű vásárlási utalványt is adnak a karácsonyfa mellé, ami 2023. január 2. és 2023. március 31. között váltható be.

(Illusztráció)Bár a tavalyihoz képest - akkor 6.990 forint volt a fa ára - igen jelentősen nőtt az ár, ha beleszámoljuk az ajándék vásárlási utalványt, gyakorlatilag féláron vehetjük meg a fenyőfát.


Nem kérdéses, hogy idén is nagy lesz az akció népszerűsége, ezért a korlátozott készletek korai kifogyása ellen idén is mennyiségi korlátozást vezetett be az áruház. Egy vásárlónak maximum 10 fenyőfát tudnak biztosítani - írják a honlapjukon.

Az Örs vezér téri áruháznál már zajlanak az előkészületek, itt már ki is van plakátolva az akció - szúrta ki a Pénzcentrum.