Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Hamarosan érkezik az Android 15 a Google Pixel készülékeire

10perc.hu
2024. 09. 25.
Hamarosan érkezik az Android 15 a Google Pixel készülékeire

Az Android 15 hamarosan megérkezik a Google Pixel készülékeire, új funkciókkal bővül, például fejlesztett fényképezés és billentyűzet testreszabás.

A felhasználók már nem kell sokat várniuk a Google legújabb mobil operációs rendszerére, az Android 15-re, amely október 15-én debütálhat a Google saját gyártású Pixel telefonjain - írja a Leet. A mobilgyártók, mint a Samsung, Xiaomi, és Motorola, már szeptember óta tanulmányozzák a rendszert, azonban a forráskód testre szabása egy-két hónapot igénybe vesz, így az új rendszer más gyártók készülékeire később érkezik.

A várható frissítés érinteni fogja a következő Pixel modelleket: Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel Fold, Pixel 8, Pixel 8 Pro, Pixel 8a, Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL és Pixel 9 Pro Fold. A megjelenés időpontja az Android Headlines szerint október 15., feltéve, hogy nem lép fel komoly hiba a rendszerben.

A frissítés érdemes lesz, mivel számos új funkcióval bővül a rendszer. Újdonságok várhatóak a fényképezés terén, a billentyűzet testre szabása még egyszerűbbé válik, emellett hatékonyabbá válik a rosszindulatú üzenetek szűrése. A hangerővezérlés, a Bluetooth eszközök párosítása, és a szín- és kontrasztbeállítások is megújulnak, és egy új diagnosztikai program is érkezik.

Az Android 15 tehát nemcsak a Pixel felhasználók, hanem a mobil technológia iránt érdeklődők számára is izgalmas újdonságokat tartogat.

Főkép forrása:
Northfoto illusztráció

További cikkek