Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

A Viber új funkciókkal bővül Magyarországon

10perc.hu
2024. 09. 25.
A Viber új funkciókkal bővül Magyarországon

A Viber Magyarországon új funkciókkal bővült, növelve a hirdetések és üzleti üzenetek számát. Bevezették az üzleti hívásokat és a Secure Rich Business Messaginget is.

A Viber a közelmúltban új funkciókkal bővült Magyarországon, hogy hatékonyabb és megbízhatóbb kommunikációt biztosítson felhasználóinak. A Rakuten által szervezett budapesti sajtóeseményen bejelentették, hogy a Viber hirdetések havi megjelenései 15 százalékkal emelkedtek az utóbbi egy évben, míg a személyes kommunikációt szolgáló üzleti üzenetek száma 19 százalékkal nőtt. Ezen belül a promóciós értesítések 27 százalékkal, míg az értékesítést támogató üzenetek 88 százalékkal emelkedtek - adta hírül a hvg.hu.

Az új frissítések között szerepel a click-to-message megoldás, amely egyszerűsíti a konverziókat, valamint a márkázott Viber Gems, azaz animációk, amelyek a felhasználói csevegésekben megjelenő kulcsszavakra reagálnak. A Viber mostantól lehetőséget biztosít az ügyfélszolgálatok hívására is a platformon belül. A szolgáltató Secure Rich Business Messaging megoldásokat indított, amelyek ígérete szerint magas szintű biztonságot nyújtanak.

Ezen túlmenően a Viber üzleti hívásokat is kínál, amelyek ingyenesen elérhetők, így lehetőséget adva a fogyasztók 91 százalékának, akik a közvetlen kommunikációt részesítik előnyben. Az alkalmazás titkosítást alkalmaz a felhasználók közötti kommunikáció során, és garantálja, hogy a privát üzeneteket soha nem tárolják a Viber szerverein.

Ezek az új funkciók a Viber szuperalkalmazás-stratégiájának részeként kerültek bevezetésre, amely a jövőbeni növekedés és a felhasználói élmény fokozására összpontosít.

Főkép forrása:
illusztráció

További cikkek