Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Lezárták a világ egyik legnagyobb kalózoldalát

10perc.hu
2024. 09. 02.
Lezárták a világ egyik legnagyobb kalózoldalát

Az ACE koalíciója, amelyhez olyan nagy neveket is tartozik, mint a Disney és a Netflix, sikeresen lekapcsolta a világ egyik legnagyobb kalózoldal-hálózatát, amely jelentős látogatottságot vonzott az utóbbi másfél évben.

A filmstúdiók és szórakoztatóipari cégek nemzetközi koalíciója, az ACE (Alliance for Creativity and Entertainment) jelentős sikert könyvelhet el: sikerült lekapcsolniuk a világ egyik legnagyobb kalózoldal-hálózatát, amelynek tagjai között szerepelt az Fmovies is - közölte a 24.hu.

A 2023 januárja és 2024 júniusa között 6,7 milliárd látogatót vonzó kalózoldalak központja Vietnámban volt. A helyi hatóságokkal együttműködve letartóztattak két vietnámi férfit, akik már vádemelés előtt állnak.

A hálózat működése 2016-ra nyúlik vissza, amikor Reddit-oldalak segítségével osztották meg a felhasználók a linkeket. Azóta a kommunikációs módszerek jelentősen fejlődtek. Charles Rivkin, az ACE vezérigazgatója "elképesztő győzelemnek" nevezte az akciót, azonban nem biztos, hogy ez az ügy véglegesen lezárult. A hálózat mögött valószínűleg több személy is állhat, így a kalózoldalak más néven visszatérhetnek a jövőben.




Címkék:
#Film

További cikkek