Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Nagy bejelentést tett a Microsoft, leáll az Xbox 360 digitális játékboltja

10perc.hu
2024. 07. 14.
Nagy bejelentést tett a Microsoft, leáll az Xbox 360 digitális játékboltja

Az Xbox 360 tulajdonosoknak sietniük kell, ha még új tartalmakat szeretnének beszerezni, azonban most ezt még jelentős kedvezménnyel is tehetik meg.

A Microsoft bejelentette, hogy 2024. július 29-én végleg bezárja az Xbox 360 konzol digitális játékboltját, ezzel lezárva egy jelentős korszakot a játékipar történetében. A vállalat már tavaly augusztusban jelezte, hogy erre a lépésre készül, így a felhasználók számára nem meglepetés az áruház bezárása - írja a Liner.

Az Xbox 360 digitális áruházának bezárása után a platformon már nem lesz lehetőség új tartalmak vásárlására. 

Azonban a Microsoft biztosítja a jelenlegi felhasználók számára, hogy a bezárás előtt megvásárolt digitális tartalmak továbbra is hozzáférhetőek és letölthetőek maradnak. A felhasználók a Beállítások menü Fiók almenüjében található Letöltési előzmények felületen keresztül érhetik el korábban megvásárolt játékaikat és tartalmaikat.

Az áruház bezárása nem érinti az online többjátékos módokat, ezek a funkciók zavartalanul működnek majd továbbra is. 

Emellett a fizikai adathordozón megvásárolt játékok szintén zavartalanul használhatóak maradnak, így a játékosok továbbra is élvezhetik kedvenc játékaikat.

A bezárás előtti időszakban a Microsoft jelentős árengedményeket kínál az Xbox 360 játékboltjában, lehetőséget biztosítva a játékosoknak arra, hogy az utolsó pillanatban is bővítsék játékgyűjteményüket. Ez kiváló alkalom a játékosok számára, hogy kedvezményesen jussanak hozzá régóta vágyott játékokhoz és tartalmakhoz.

További cikkek