392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

3 új funkciót kap a Facebook Messenger

10perc.hu
2024. 04. 12.
3 új funkciót kap a Facebook Messenger

A Meta izgalmas újításokkal bővítette a Facebook Messengert, melyek jelentősen javítják a felhasználói élményt.

A jobb felső sarokban lévő "HD" ikon aktiválásával élesebb, szebb képek oszthatók meg. Ezzel a funkcióval kizárhatók a pixeles, homályos fotók a Messengerben. A HD-ben küldött képek lényegesen jobb minőségűek, így tökéletesen alkalmasak akár portrék, tájképek vagy bármilyen más fotó megosztására.

A második változás a közös albumokra vonatkozik. Csoportos beszélgetésekben közös albumok hozhatók létre fotók és videók tárolására. A közös albumokhoz mindenki hozzáférhet és hozzáadhat tartalmat. 

A következő változás a megnövelt fájlméret-korlát. Akár 100 MB méretű fájlok (pl. doc, pdf, xls, zip) is küldhetővé válnak a Messengerben. Ez a funkció igazi áldás azoknak, akiknek gyakran kell nagy fájlokat megosztaniuk kollégáikkal, barátaikkal vagy családtagjaikkal. A megnövelt fájlméret-korlátozásnak köszönhetően már nem kell tömöríteni a fájlokat, és nem kell aggódni a fájlmegosztás miatti hibák miatt - írja az Infostart.

A frissítések automatikusan települnek a Messengerben, de manuálisan is frissíthető az alkalmazás a Google Play Áruházban vagy az App Store-ban.

További cikkek