Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Új, megfizethetőbb Samsung telefon érkezhet

10perc.hu
2024. 03. 24.
Új, megfizethetőbb Samsung telefon érkezhet

A pletykák szerint a Samsung idén piacra dob egy olcsóbb verzióját a népszerű Galaxy Z Fold hajtogatható telefonnak.

A Samsung pletykák szerint még idén piacra dob egy olcsóbb Galaxy Z Fold telefont, ami akár 800 dollárba is kerülhet. Ez a modell a Galaxy Z Fold 6 FE nevet viselheti, és bár nem lesz olyan erős, mint a Galaxy Z Fold 5, mégis jelentős árcsökkenést hozhat.

A PhoneArena beszámolója szerint a Samsung "belépő szintű" hajtogatható telefonmodellje a becslések szerint kevesebb mint 800 dollárba kerül majd. Ez a cikk nem részletezi, hogy a szóban forgó készülék a Galaxy Z Fold 6 vagy a Galaxy Z Flip 6 egyik változata-e, de korábbi kiszivárogtatások már utaltak egy Galaxy Z Fold 6 FE létezésére, így logikusnak tűnik, hogy itt ugyanarról a telefonról van szó.

Természetesen egy 800 dollár alatti árcédula nem jelentené, hogy a Galaxy Z Fold 6 FE-t „olcsó” telefonná, de a jelenlegi modell, a Samsung Galaxy Z Fold 5 árának kevesebb, mint a fele lenne, ami azért egy jókora árcsökkenés. Ez az árszint még a nem hajtogatható telefonok piacán is alatta marad a csúcskészülékek árainak.

Mit vehetnek ki a telefonból, hogy olcsóbb legyen?

A „megfizethetőbb” Galaxy Fold telefon a pletykák szerint – bár ezek egyelőre inkább csak találgatások – megkaphatja a Z Fold 5 kamerarendszerét (biztos, hogy nem jobbat), de a hardverek tekintetében egy kicsit alatta marad majd a tavalyi Z Fold 5-nek. Szinte biztos, hogy gyengébb processzor-, kijelző- és akkumulátorspecifikációkkal rendelkezik majd és az is valószínű, hogy a Samsung elvetheti telefon az S Pen támogatását, hogy alacsonyan tartsa az árát.




Főkép forrása:
Trusted Reviews (Illusztráció)

További cikkek