Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Már több mint 5 millióan regisztráltak a Twitter új riválisára!

10perc.hu
2023. 07. 06.
Már több mint 5 millióan regisztráltak a Twitter új riválisára!

Mark Zuckerberg, a Meta vezetője elmondta, hogy a cég újonnan elindított Threads alkalmazásának célja a Twitter felülmúlása.

Szakértők szerint a Threads olyan Twitter-felhasználókat vonzhat, akik elégedetlenek a platform legutóbbi változásaival. Ráadásul a Threads jelentős előnnyel rendelkezik riválisával szemben, mert kapcsolódik az Instagramhoz, és a már ezen a platformon lévő többszázmillió felhasználóhoz.

Amikor a Threads-en megkérdezték, hogy az alkalmazás „nagyobb lesz-e, mint a Twitter”, Zuckerberg azt mondta: „Eltart egy ideig, de úgy gondolom, hogy kellene egy nyilvános beszélgetési alkalmazás, amelyen több mint 1 milliárd ember szerepel. A Twitternek volt lehetősége erre, de nem sikerült ezt elérnie. Remélhetőleg mi meg fogjuk tenni."

Többek között a Threads lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy legfeljebb 500 karakter hosszúságú bejegyzést küldjenek, és számos, a Twitterhez hasonló funkcióval rendelkezik. Az alkalmazás az első négy órában ötmillióan regisztráltak – írta a BBC.

A Threads oldalon a bejegyzések megoszthatók az Instagramon és fordítva, és tartalmazhatnak linkeket, fotókat és videókat legfeljebb öt perc hosszúságban. Az alkalmazás - amely egyelőre nem indul az Európai Unióban - már több mint 100 országban, köztük az Egyesült Királyságban is letölthető.

Főkép forrása:
BBC
Címkék:
#Twitter

További cikkek