388.95 Ft

362.02 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Bezárta fióktelepeit Mészáros Lőrinc sportruházati cége, a 2Rule

10perc.hu
2024. 04. 24.
Bezárta fióktelepeit Mészáros Lőrinc sportruházati cége, a 2Rule

A 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt. bezárta mindkét fióktelepét, webshopja is elérhetetlen.

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó 2Rule sportruházati márka nehézségekkel küzdhet. A Magyar Sportmárka Zrt., a 2Rule mögött álló cég, bezárta mindkét fióktelepét, és webshopja is elérhetetlen. A cég a telephely költözésével magyarázza a lépést, de az Átlátszó más okokat is felvet.

Az Átlátszó beszámolója szerint a Magyar Sportmárka Zrt. herceghalmi székhelyét nemrégiben a cégbirodalom budapesti Andrássy úti központjába tették át.

A Mészáros-csoport kommunikációs igazgatósága erre hivatkozva azt állította, hogy a telephely költözése miatt szűnt meg az iroda és a bemutatóterem. Hozzátették azt is, hogy a termékeiket értékesítési managereken keresztül értékesítik, a lakossági értékesítés jelenleg szünetel, partnereik főként nagyvállalatok és sportegyesületek.

Azonban az Átlátszó felveti a kérdést, hogy van-e összefüggés a fióktelepek bezárása és a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványa tavaly nyáron rászoruló fiataloknak juttatott nagylelkű adományozása között.

A cég mintegy 70 ezer 2Rule-terméket adományozott, összesen 200 millió forint értékben. Az Átlátszó kérdésére, hogy ez a lépés okozta-e a fióktelepek megszűnését, a cég kitérő választ adott.

Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek