Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Marad a rezsicsökkentés! Újabb egy évig kedvezményes áron kapjuk az energiát

10perc.hu
2023. 08. 01.
Marad a rezsicsökkentés! Újabb egy évig kedvezményes áron kapjuk az energiát

Az MVM továbbra is biztosítja a rezsicsökkentett energiát lakossági ügyfeleinek: a villamos energia esetében évi 2523 kilowattórát (kWh), földgáz esetében pedig évi 63 645 megajoule-t (MJ), azaz legalább 1729 köbmétert felhasználási helyenként.

Jó hír, legalábbis azoknak, akiknek az energiafogyasztása a kedvezménykereten belül marad. Ugyanis 2023. augusztus 1-jétől újabb egyéves időszakra változatlan feltételekkel biztosítja az MVM a lakossági ügyfeleinek a rezsicsökkentett energiát.

A vonatkozó kormányrendelet éves szinten határozta meg a kedvezményes, rezsicsökkentett áron igénybe vehető energiamennyiséget. A kedvezményes év leteltével, 2023. augusztus 1-től 2024. július 31-ig továbbra is kedvezményes árszabás szerint biztosítja az energiaszolgáltatást lakossági ügyfelei számára az MVM.

A kedvezményes mennyiség a villamos energia esetében évi 2523 kilowattóra (kWh), földgáz esetében pedig évi 63 645 megajoule (MJ), azaz legalább 1729 köbméter felhasználási helyenként. Az éves kedvezménykeret az adott kedvezményes évben használható fel.

Főkép forrása:
Freepik

Hirdetés

További cikkek