Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Életét vesztette Sallai Nóra kisfia a baleset következtében

10perc.hu
2024. 10. 08.
Életét vesztette Sallai Nóra kisfia a baleset következtében

Sallai Nóra színésznő ötéves kisfia életét vesztette a szörnyű autóbalesetben, amely szeptember végén történt Alsónémediben.

Sallai Nóra színésznő ötéves kisfia tragikus körülmények között életét vesztette, miután szeptember végén súlyos autóbalesetet szenvedtek Alsónémediben. A baleset részleteit a Dabasi Rendőrkapitányság vizsgálja, és halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat eljárást. A színésznő és kisfia szeptember 30-án este utaztak autójukban, amikor Sallai egy kereszteződésből hajtott ki a főútra. Ekkor oldalról egy nagy sebességgel érkező autó csapódott az ő járművükbe, ami a baleset következtében felborult - közölte a Telex.

A Blikk információi szerint a rendőrség jelenleg szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalosan is megerősítette, hogy a nyomozás során halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folyik az eljárás, azonban további részleteket egyelőre nem hoztak nyilvánosságra.

A TV2 korábbi riportjában elhangzott, hogy a balesetet okozó autó nagy sebességgel haladt, és valószínűleg nem világítottak az első fényszórói, így Sallai Nóra, aki éppen kikanyarodott a főútra, nem vette észre a közeledő járművet. A baleset további részletei szerint a nagy teljesítményű autóban valószínűleg többen ültek a megengedettnél, és közülük többen elhagyták a helyszínt a baleset után.

A baleset következtében Sallai Nóra autója felborult. Az autóban a gyermekülésben utazó ötéves kisfiút a mentők a helyszínen újraélesztették, azonban az intenzív orvosi beavatkozás ellenére a kórházban elhunyt. Sallai Nóra is súlyos sérüléseket szenvedett, válságos állapotban szállították kórházba. Barátai és pályatársai irányított véradást szerveztek számára, hogy segítsenek a színésznő életének megmentésében.

A másik autóban egy 21 éves fiatal férfi vezette a járművet, és mellette egy 18 éves ismerőse ült, aki szintén súlyosan megsérült a balesetben, nyílt combcsonttöréssel került kórházba.

Főkép forrása:
Dunai Ede író hivatalos oldala (Facebook)
Címkék:
#Baleset

További cikkek