Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Cotton Club Singers: Dupla koncert Frank Sinatra dalaiból

10perc.hu
2024. 01. 11.
Cotton Club Singers: Dupla koncert Frank Sinatra dalaiból

A Cotton Club Singers, Magyarország legismertebb vokálegyüttese január 28-án dupla koncertet ad a Budapest Kongresszusi Központban.

A Cotton Club Singers tavaly nyáron húsz év után a Margitszigeti Színházban mutatta be újra legnagyobb színpadi show-ját, amely a legendás amerikai énekes, Frank Sinatra huszonnégy dalára épül. Az előadás most a Budapest Kongresszusi Központban látható újra.

A január 28-i koncerten a Cotton Club Singersben fellép Zsédenyi Adrienn, Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor és László Boldizsár. Az együttest a tizenhárom tagú Cotton Club Big Band kíséri, kiegészülve a Veszprémi Mendelssohn Kamarazenekarral, vezényel Malek Miklós. Közreműködik Máté Gábor színművész, az előadás rendezője Aczél András.

A Cotton Club Singers 1995-ben alakult, az énekegyüttesben hat korszakban összesen tíz énekes fordult meg, kísérőzenészként a hazai dzsesszélet színe-java, mintegy ötven zenész játszott. Tizenhárom albumot készítettek, a közönség több mint háromezer élő koncerten hallhatta őket.

A csapat a már teltházas esti időpont mellett 16 órakor is előadja Sinatra című műsorát.

Idén nem lesz hiány jó koncertekből, többek között a Scorpions is ellátogat Budapestre.

Főkép forrása:
Cotton Club Singers Facebook oldala
Címkék:
#Koncert

További cikkek