387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

A Scorpions 40. évfordulós koncertet tart Budapesten

10perc.hu
2024. 01. 09.
A Scorpions 40. évfordulós koncertet tart Budapesten

A Scorpions, a minden idők egyik legsikeresebb hard rock zenekara június 29-én új show-val lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

A német zenekar Love at First Sting című albuma megjelenésének 40. évfordulója alkalmából rendezi meg a koncertet - közölte a szervező Live Nation kedden az MTI-vel.

A Scorpions 1965-ben alakult Németországban, és azóta több mint 120 millió albumot adott el világszerte. A zenekar a nyolcvanas években vált világhírűvé, olyan slágerekkel, mint a Rock You Like a Hurricane, a Still Loving You vagy a Wind of Change.

A Love at First Sting a Scorpions 1984-ben megjelent hatodik stúdióalbuma volt. Az albumon olyan klasszikus slágerek szerepelnek, mint a Rock You Like a Hurricane, a Still Loving You vagy a Big City Nights.

A Scorpions 2022 májusában is fellépett Magyarországon, akkor az első lemeze, a Lonesome Crow megjelenésének 50. évfordulóját ünnepelte.

A budapesti koncerten a Scorpions a Love at First Sting album dalai mellett legnagyobb slágereit is előadja. A koncertre jegyek már kaphatók a Live Nation weboldalán.

Főkép forrása:
Wikimedia Commons/Mariuszjbie

További cikkek