388.98 Ft

363.60 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Esztergomi robbantás: több rendőr és tűzoltó az életéért küzd!

10perc.hu
2023. 09. 22.
Esztergomi robbantás: több rendőr és tűzoltó az életéért küzd!

Az esztergomi és a tatabányai kórházakba, valamint a Honvédkórházban ápolt sérültek életveszélyes állapotban vannak.

Ahogy arról korábban a 10perc.hu is beszámolt, brutális robbanás történt szerda este egy esztergomi családi háznál. Egy zavart férfi felrobbantotta a házát, aminek következtében a Terrorelhárítás Központ (TEK) egyik munkatársa életét vesztette, több rendőr, valamint tűzoltó megsérült, közülük négyen súlyosan, heten könnyebben. Az elkövető az elsődleges adatok szerint szintén meghalt a robbanásban.

Az Index arról számolt be, hogy a tragikus kimenetelű robbantás súlyos állapotban lévő sérültjeit az esztergomi és a tatabányai kórházakba szállították, ahol jelenleg is küzdenek az életükért. A lap közben kiderítette azt is, hogy nem csak ezekben a kórházakban fekszenek olyanok, akik a robbantás során égési sérüléseket szereztek.

Budapesten, a Honvédkórház égési osztályán is ápolnak olyan embereket, akik az esztergomi robbantásban sérültek meg. Az azonban nem derült ki, hogy pontosan hány ilyen sérültet ápolnak jelenleg Budapesten, illetve milyen állapotban vannak. Ugyanakkor az Index értesülései szerint a Honvédkórházban ápolt sérültek életveszélyes állapotban lehetnek.

Főkép forrása:
MTI/Koszticsák Szilárd
Címkék:
#Robbanás

További cikkek