Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Frissített Opel Mokka: új dizájn és fejlettebb technológia

10perc.hu
2024. 10. 24.
Frissített Opel Mokka: új dizájn és fejlettebb technológia

Az Opel Mokka új fejegységet és minimális dizájnfrissítést kapott. Az alapváltozat 136 lóerős turbómotorral érkezik, új színváltozatokkal.

Az Opel Mokka megújult, minimálisan átalakított megjelenéssel és egy új, fejlettebb fejegységgel folytatja pályafutását. A Vizor-panel már sorozatgyártásban is a Mokka orrán debütál, amely az első frissítésnek számít. A változások azonban mérsékeltnek mondhatók: a króm díszítések eltűntek, és az új márkajelzés került a karosszériára - írja az Origo.

A karosszéria hátsó részén, amennyiben benzinmotoros verzióról van szó, a lökhárító jobb oldalán most már két kerek kipufogó-végződés található az egy korábbi helyett. Az első lökhárító is frissült, a légbeömlők új elrendezése a modern megjelenést szolgálja, ám a változások diszkrétek.

A belső térben is fontos újdonságok várják a vezetőket. Az Opel Mokka immár alapáron kap 2 darab 10 colos képátlójú kijelzőt, az új generációs fejegység pedig csempéket használ a menüben, ami felgyorsítja a navigációt. Az újdonságok között szerepel a „Hey Opel” hangvezérlés is, amely lehetővé teszi a funkciók gyors aktiválását. Emellett a hardveres navigáció online frissíthető, és a ChatGPT technológia segítségével önállóan ajánl célokat a felhasználónak.

Az Opel Mokka választéka leegyszerűsödött: az alapmotort a 136 lóerős turbómotor jelenti, míg opciós az öntöltő hibrid és az akkumulátoros-elektromos hajtás. A vevők két felszereltség közül választhatnak, az Edition vagy GS variánsok közül. Újdonság a színválasztékban a Tropikal zöld, míg az Ikone zöld és a Kosmos vörös eltűnt.


Főkép forrása:
Northfoto

Hirdetés

További cikkek