Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Larson: „Jobb pilóta vagyok, mint Max Verstappen”

10perc.hu
2024. 08. 16.
Larson: „Jobb pilóta vagyok, mint Max Verstappen”

Kyle Larson úgy véli összességében jobb pilóta, mint Max Verstappen, és biztos benne, hogy más versenysorozatokban legyőzné az F1-es bajnokot.

Merész kijelentést tett Kyle Larson, az amerikai NASCAR-bajnok, akit az autóversenyzés világában az egyik legtehetségesebb versenyzőként tartanak számon - közölte a Player. Larson a FloRacing kérdésére válaszolva úgy véli, hogy a megfelelő autóban méltó ellenfele lenne a háromszoros Formula–1-világbajnok Max Verstappennek.

A 32 éves amerikai versenyző szerint nincs szüksége arra, hogy legyőzze Verstappent ahhoz, hogy a világ legjobb versenyzőjének tartsák. „Tudom, hogy összességében jobb pilóta vagyok nála” – nyilatkozta Larson.

Az amerikai pilóta azt is elmagyarázta, miért tartja magát jobbnak: „Verstappen soha nem tudna beülni egy sprintautóba, és megnyerni a Knoxville Nationalst. Nem tudná megnyerni a Chili Bowlt. Nem győzne egy NASCAR-versenyen Bristolban. Lehet, hogy én sem tudnék nyerni egy F1-es futamon Monacóban, de úgy gondolom, hogy nagyobb esélyem lenne abban, amit ő csinál, mint neki abban, amit én.”

Larson hozzátette, hogy ez az, ami nyugalmat és magabiztosságot ad neki: „Talán nem az IndyCarban vagy az F1-ben, de ezek csak egyes szakágak. Szerintem minden másban legyőzném őt. Nyugodtan idézhettek is.”

Főkép forrása:
Formula.hu Facebook oldala

További cikkek