Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Aranyba mártott Mercedessel ugrott elő a Mansory

10perc.hu
2024. 06. 05.
Aranyba mártott Mercedessel ugrott elő a Mansory

A Mansory P900 EWB Gold Edition lenyűgöző luxusautó, 24 karátos arannyal borítva, 900 lóerős V8-as motorral és "öngyilkos ajtókkal".

Dubaj pezsgő forgalmában aligha akad lenyűgözőbb járgány a Mansory P900 EWB Gold Editionnél. Ez a 24 karátos arannyal borított, 900 lóerős V8-as motorral hajtott luxusautó messze túlszárnyalja a képzeletet, és még Rejtő Jenő regényeiben is megirigyelnék.

A Mansory P900 EWB Gold Edition alapját a már önmagában sem szerény Mercedes-AMG G63 adja. A tuningolt verzióban azonban a V8-as motor 900 lóerőt és 1200 Nm nyomatékot produkál, így a brutális "kocka" 3,3 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet. A végsebesség szerencsére 250 km/óránál limitált.

Az aranypor önmagában nem elégítené ki a milliárdos vevőket, ezért a karosszérián is alaposan változtattak. A tengelytávot 20 centiméterrel megnyújtották, hátul pedig igazi luxuskabint alakítottak ki. A második sorban "öngyilkos ajtók" nyílnak a menetiránnyal szemben, így a beszállás és kiszállás igazi showműsorrá válik.

A beltér szinte minden négyzetcentiméterét puha vajbőr vagy karbonszálas műanyag borítja. A tetőn LED-fényekből kirakott világtérkép díszeleg, a kihajtható asztalkával és párnázott lábtartóval ellátott luxusfotelek pedig garantálják a pihentető utazást.

Az extravagáns külső és a lenyűgöző belső tér mellett a Mansory P900 EWB Gold Edition a legmodernebb technológiával is fel van szerelve. A vezetőülésből vezérelhető a panorámatető, a fűtött-hűtött ülések és a masszázsprogram is. A navigációs rendszer a legújabb térképeket és forgalmi információkat nyújtja, a multimédiás rendszer pedig garantálja a szórakozást az utazások során.




Főkép forrása:
Mansory (hivatalos oldal)

További cikkek