391.63 Ft

367.66 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Villáminterjú Kronome Ákossal a Salgó Rali után

10perc.hu/Hajósi Miklós
2023. 06. 17.

Rövidre sikerült a Salgó Ralink…

Sajnos egy teljes napi gyors nem jutott nektek, mert az ötödiken nem értetek célba, holott az első gyorson a kategória második időt autóztatok! Mi is történt?
Kronome Ákos: Nem úgy alakult az ötödik gyorsasági, ahogy szerettük volna. Az eső is elkezdett esni, foltokban már nedves volt az út, kemény keverékű gumin voltunk.

Fogalmam sem volt, hogy milyen tempó lesz elég erre a szakaszra, hogy a többiektől ne kapjunk sokat, próbáltunk nem túl óvatosan menni, szerintem elég jól sikerült az első lassítóig...

A lassító előtti kanyarban átmentünk 5-ik fokozatban, a kanyar után picit megcsúsztunk, az még nem volt gond, csak utána a bal oldali kerék a kihordásra került és kitört az autó hátulja és lesodródtunk az útról a fák közé, majd felborultunk.


Fotó: Hajóka SportFotó (Kronome Ákos, Salgó Rali)Ha már megemlítettem az első gyorson lévő eredményeteket, éhgyomorra jött a kategória második hely?

Kronome Ákos: Odafigyeltünk, hogy ne aludjunk be, mert utána mindig azt kell ledolgoznunk, amit két-három gyors alatt összeszedünk, ha egyáltalán sikerül. Most sikerült jól kezdenünk szerintem.

A négy gyors közül melyik és miért jött be nektek?
Kronome Ákos: A Mátrakeresztesi volt a kedvenc ezek közül, bár csak hosszabban kellett volna.

Ha kész lesz a kocsi, hol indultok legközelebb?

Kronome Ákos: A Mecsekben indulunk a másik Skodával. Arra készülünk épp.

Főkép forrása:
Hajóka SportFotó

További cikkek