EUR: 385,90 Ft
USD: 354,52 Ft
CHF: 387,16 Ft
GBP: 436,63 Ft
RON: 78,41 Ft
RSD: 3,29 Ft

Mai névnap:

Gépek tartják életben Kóbor Jánost

Belföldi hírek
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs

Az Omega énekesének szervezetét megtámadta a Covid, az orvosok jelenleg mélyaltatásban tartják és lélegeztetőgépre tették.

Amint azt az elmúlt napok információi alapján sejteni lehetett, sajnos nagy a baj Kóbor János egészségével. Az Omega énekese elkapta a koronavírust – egy korábbi interjújában elmondta, azért nem oltatta be magát, mert az allergiájára kapott vakcina hatása hasonló a covid elleni oltóanyagéhoz –, kórházba került és most már mélyaltatásban van és lélegeztetőgép tartja életben.

A hétvégén közös imára hívták a legendás zenekar tagjai a rajongókat, valamint azokat, akik aggódnak Kóbor életéért. A magyar rocktörténelem kultikus, kiemelkedő alakja ugyanis egyértelműen az életéért küzd. A hívó szót tízezerek hallották meg és imádkoztak az énekes egészségéért.

„Nem könnyű érzelmek nélkül beszélni arról, ami velünk, körülöttünk történik. Gyászoljuk Benkő Lacit és Mihály Tomit, most pedig Mecky életéért kell aggódnunk. Bízzunk benne, hogy Kóbor János érzi és érzékeli, mennyien aggódnak érte, mennyien szeretik őt….” – mondta az indirekt.hu portálnak Trunkos András, az Omega menedzsere.