Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kezdődik a suli, pokoli helyzet a fővárosba tartó utakon

10perc.hu
2023. 11. 06.
Kezdődik a suli, pokoli helyzet a fővárosba tartó utakon

Az M0-áson több helyen is felújítási munkákat végeznek, így a szokásos reggeli csúcsban még több helyen alakult ki nagy torlódás.

Az M0-s autóút, déli szektorán az M5-ös autópálya irányába, a 14-es kilométernél lévő 6-os főúti csomópontnál, a legalább két hónapig tartó rézsűjavítás miatt csak két sáv járható. A torlódás meghaladta a 3 kilométert.

A fővárost elkerülő autóút északi szektorán, az M1-es autópálya felé, az M2-es autóút csomópontja közelében aszfaltoznak. A 71-es kilométernél közel egy kilométeres szakaszon a külső sávot lezárták. Az ellenkező oldalon a 11-es főúti végcsomópont felé, a 72-es és a 73-as kilométer között, a Dunakeszi csomópontnál, hídjavítás miatt a belső sávot lezárták, a forgalom sávelhúzással a külső és a leálló sávon halad. Mindkét helyszínen hatalmas, több kilométeres a torlódás.

Véget ért az őszi szünet, és ez tovább nehezíti az amúgy is nagy reggeli csúcsforgalmat a fővárosban. Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon, telítettek a sávok az M0-s autóút keleti szektorán, az M5-ös autópálya irányába a 31-es főúti csomópont előtt, valamint az M4-es autóúti csomópontnál, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé.

Ugyancsak sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Leányfalu és Tahitótfalu átkelési szakaszán, a 31-es főúton, Maglód közelében, az 51-es főúton, Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint a Csepel sziget útjain.

Az 56-os főúton, Sátorhely közelében korábban egy kamion vadat gázolt. Az 59-es kilométernél félpályán, irányonként váltakozva halad a forgalom. A kamionról nagy mennyiségű kukorica került a burkolatra, így a baleseti helyszín közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek