Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kiderült ki ült a volánnál a Sallai Nóra balesetét okozó BMW-ben

10perc.hu
2024. 10. 16.
Kiderült ki ült a volánnál a Sallai Nóra balesetét okozó BMW-ben

Sallai Nóra autóbalesetét követően kiderült, hogy a BMW-t két fiatal férfi vezette, egyikük súlyos sérüléseket szenvedett.

A Blikk információi szerint a szeptember 27-én Alsónémedi belterületén karambolozó autót, amelyben Sallai Nóra utazott, két fiatal férfi vezette - közölte a Szeretlek Magyarország. A BMW az anyósülésen helyet foglaló férfié volt, aki kölcsönadta barátjának egy körre.

A 18 éves D. K. A. a baleset következtében nyílt lábtörést szenvedett, de már kiengedték a kórházból, és hazatért Alsónémedire, ahol szüleivel él. Az ő gondoskodásukra támaszkodik, mivel a baleset súlyosan megviselte lelkileg és fizikailag is. Egy szomszéd elmondta, hogy az autóroncs néhány napig az ingatlan előtt állt, mielőtt a rendőrség elszállította volna.

A másik fiatal, M. B. R., aki a BMW-t vezette, egy Kézdivásárhelyhez közeli településről származik, és közel lakik Magyarországon a barátjához. A baleset után ő is rossz állapotban van, és sajnálja a történteket. Informátorok szerint elmondta, hogy "csak az utolsó pillanatban vette észre a színésznő autóját, amit ugyan próbált elkerülni, de már nem védhette ki az ütközést". A fiatal férfi korábban soha nem vétett a szabályok ellen, és a felesége, valamint néhány hónapos gyermekük is aggódik érte.

Miközben Sallai Nóra állapotáról is jó hírek érkeztek, hiszen már önállóan lélegzik, a körülmények és a baleset következményei mindhárom érintett életét megváltoztatták.

Főkép forrása:
Józan László Facebook

További cikkek