Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Vitézy Dávid határozottan cáfolja a hármas találkozóra vonatkozó állításokat

10perc.hu
2024. 10. 22.
Vitézy Dávid határozottan cáfolja a hármas találkozóra vonatkozó állításokat

Vitézy Dávid cáfolta Csárdi Antal állításait, miszerint ő, Ungár Péter és Rogán Antal egyeztettek. A fénykép létezését is tagadta.

Vitézy Dávid, az LMP által támogatott korábbi főpolgármester-jelölt, kedd délelőtti bejegyzésében reagált Csárdi Antal állításaira, miszerint ő, Ungár Péter és Rogán Antal is tárgyaltak a főpolgármesteri kampányáról - közölte a Telex. Vitézy korábban tagadta, hogy egyeztetett volna a Fidesszel, és most ismételten megerősítette, hogy „soha ilyen hármas találkozó nem volt, ilyen fénykép nem létezik. Pont”.

Csárdi a Telexnek adott interjújában egy pendrive-on kapott fotóra hivatkozva állította, hogy Vitézy Ungárral és Rogánnal egyeztetett. A pendrive-tól azonban gyorsan megszabadult, forrásvédelmi okok miatt.

Vitézy hozzátette, hogy kedden reggel egy ATV-interjúban Csárdi már nemmel felelt arra a kérdésre, hogy Rogán Antal szerepel-e az elképzelt fényképen. „Csárdi tehát látott egy fényképet, de azt nem, hogy kit ábrázol. Reggel még rajta voltam, délután már nem, este Rogán Antal is rajta volt, reggelre már ő sem – bizonyára megváltoztak a fényviszonyok, van ilyen” – folytatta Vitézy.

Csárdi Antal az ATV Start Szigorlat c. műsorában elmondta, hogy „nem mondhat sokat a fénykép természetéről sem”. Azt is hozzátette, hogy amit látott, az egyértelműen bizonyítja, hogy egyeztetés volt a felek között, de nem tudta megerősíteni, hogy Rogán Antal vagy Vitézy szerepel-e a fényképen.

Múlt héten derült ki, hogy Csárdi Antal kilép a pártból, ezzel a párt frakciója is megszűnik.

Főkép forrása:
Vitézy Dávid Facebook oldala

További cikkek