Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Érkezik az Apple Intelligence

10perc.hu
2024. 10. 07.
Érkezik az Apple Intelligence

Az iPhone 16 hamarosan megkapja első mesterséges intelligencia alapú funkcióit.

A frissítés október 28-án érkezik az iOS 18.1 verziójával. Egyik fő újdonsága a mesterséges intelligencia által támogatott értesítési összegzők lesznek, ahogy azt Mark Gurman kiemelte. Bár csak ezt a példát említi, az iOS 18.1 béta verziójában további Siri-fejlesztések is megjelentek, mint például a jobb megértés, ha elakadunk beszéd közben, valamint új írási eszközök és egy szivárványszínű, világító él grafika, amikor Sirivel kommunikálunk - közölte a TheVerge

Az Apple Intelligence funkciók egyelőre csak az iPhone 15 Pro és újabb modelleken érhetők majd el, de a béta verziót M1 és újabb Apple silicon chipekkel rendelkező Mac-eken és iPadeken is futtatni lehet. A hírek szerint a következő iPhone SE is támogatni fogja ezeket a funkciókat.

A legnagyobb Apple Intelligence funkciókra viszont még várnunk kell. A Siri, amely különböző alkalmazásokban végez feladatokat és a felhasználó adatait is figyelembe veszi, valószínűleg csak jövő márciusban lesz elérhető. Más funkciók, mint például az Apple’s Image Playground és a Genmoji, várhatóan decemberben debütálnak.

Azonban az még nem világos, hogy az EU-s állampolgárok eszközein, mikor jelennek meg az újítások.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek