Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Apple iPhone 16: Új modellek, változatlan árak Magyarországon

10perc.hu
2024. 09. 10.
Apple iPhone 16: Új modellek, változatlan árak Magyarországon

Az új iPhone 16 sorozat bemutatásával az Apple frissítette a telefonokat, új chipet és funkciókat hozott, míg az árak változatlanok maradtak.

Az Apple bemutatta az iPhone 16 sorozatot, valamint az új Apple Watch Series 10-et és az AirPods 4-et. Az iPhone 16 és 16 Plus jelentős frissítéseken ment keresztül, amelyek középpontjában az új A18 chip áll. A két új modell megkapta a tavalyi programozható funkciógombot, beleértve az új kameragombot, és nagyobb akkumulátorral érkezik, bár az akkumulátor kapacitása még nem ismert.

Az iPhone 16 Pro és Pro Max esetében a kijelzők nagyobbak lettek, miközben a telefonok kompaktabbá váltak a vékonyabb káváknak köszönhetően. Ezek a modellek az új A18 Pro chipet használják, és a kameráik képesek 4K 120fps felvételre, ami állítólag még inkább professzionális szintű kamerává teszi őket.

Az új Apple Watch Series 10 kicsit nagyobb, laposabb és könnyebb lett, és az alvási apnoé figyelésére is képes, de egyéb jelentős újdonságokat nem hozott.

Az AirPods 4 két változatban érkezik: az egyik aktív zajszűrést kínál, míg a másik nem. Az új Pro modell nem került bemutatásra, de a jelenlegi Pro modellekhez új funkciók érkeznek, amelyek a hallásvédelmet szolgálják.


A váratlan meglepetés az, hogy Magyarországon az iPhone 16 sorozatának ára változatlan maradt. Az új modellek előrendelése szeptember 13-ától, vásárlása pedig szeptember 20-ától lehetséges. A Telex kilistázta, hogyan alakulnak az árak:

  • iPhone 16: 399 990 forint
  • iPhone 16 Plus: 449 990 forint
  • iPhone 16 Pro: 499 990 forint
  • iPhone 16 Pro Max: 599 990 forint
Főkép forrása:
Apple Facebook oldala
Címkék:
#Apple

További cikkek