Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Közeleg a PlayStation 5 Pro bemutatója

10perc.hu
2024. 09. 06.
Közeleg a PlayStation 5 Pro bemutatója

A Sony hamarosan bemutathatja a PlayStation 5 Pro-t a konzol 30. évfordulója alkalmából, amit egy hivatalos blogbejegyzés is sejtet.

A játékiparban egyre többen beszélnek arról, hogy a Sony hamarosan leleplezi a PlayStation 5 Pro változatát, és mindezt a konzol 30. évfordulójára időzítheti. Bár a részletek egyelőre szigorúan pletykákon és szivárgásokon alapulnak, most úgy tűnik, hogy a Sony maga is megerősítette a híreszteléseket egy hivatalos bejegyzés formájában - közölte a Leetgaming. 

Az utóbbi hetekben számos forrás szellőztette meg, hogy milyen dizájnnal érkezhet a PS5 Pro, és ezt a Sony most látszólag alátámasztotta. Egy nemrég közzétett blogbejegyzésükben, amely a PlayStation márka 30. évfordulójára készült terveket részletezi, a rajongók valami különlegeset vettek észre. A bejegyzés egy képén, amelyen halvány ikonok láthatók a háttérben, a PS5 Pro dizájnja is felbukkant, amit a közösségi médiában már többen kiemeltek.

A Sony bejegyzésében a jubileum alkalmából számos különleges eseményt és tartalmat ígér a PlayStation felhasználók számára. Ezek között szerepel az Astro Bot, a Gran Turismo 7 ingyenes próbaverziója, valamint egy új társasjáték-sorozat, a „Shapes of Play”. Ezen kívül a PlayStation klasszikusok, mint a Unit 13, a Starhawk, a Twisted Metal és a God of War sorozat zenei válogatásai is elérhetővé válnak októbertől januárig több zenei platformon, köztük az Amazon Musicon, az Apple Musicon és a Spotify-on.

Azonban a legnagyobb figyelmet talán a blogbejegyzés azon része kapta, ahol a háttérben megjelenő ikonok között sokan felfedezni vélték a PS5 Pro dizájnját, amit a Twitteren és más közösségi média platformokon gyorsan elkezdtek terjeszteni. Ez a finom utalás arra enged következtetni, hogy a Sony valóban készül valamire a közeljövőben.

Ezek a fejlemények különösen izgalmasak lehetnek a PlayStation rajongók számára, hiszen a Pro változat megjelenése egy új korszakot jelenthet a konzolpiacon.

További cikkek