Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Új Mac modellek érkezhetnek idén

10perc.hu
2024. 09. 03.
Új Mac modellek érkezhetnek idén

Új Apple Mac számítógépek várhatók októberben, az M4 chip és 16 GB rendszermemória bevezetésével.

Az Apple idén tovább fokozza az izgalmakat az új iPhone 16 mobilcsalád és egyéb eszközök bemutatását követően. A MacRumors értesülései szerint az Apple októberben új, frissített Mac számítógépeket jelenthet be, amelyek novembertől lesznek elérhetők a vásárlók számára.

A várakozások szerint az új Mac modellek a legújabb Apple M4 rendszerlapkával fognak működni, amely három változatban lesz elérhető: alapteljesítményű, Pro és csúcsteljesítményű Max verzióban. Ezzel együtt a 16 GB rendszermemória használata is alappá válhat, így az Apple elbúcsúzhat a 8 GB konfigurációktól.

A jelentések alapján az év végi eseményen a következő új termékek bemutatására is sor kerülhet: frissített 14"-es MacBook Pro alapmodell, új 14 hüvelykes és 16 hüvelykes MacBook Prókat, valamint egy új, teljesen áttervezett külsejű iMac asztali gépet és Mac Minit.

A hírek alapján úgy tűnik, hogy az Apple a hátralévő hónapokban jelentős újdonságokkal készül, amelyek tovább erősíthetik a cég pozícióját a számítógépes piacon.

Főkép forrása:
Pexels
Címkék:
#Apple

További cikkek