Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Új fejlesztéseket kaphat a következő Iphone SE

10perc.hu
2024. 08. 12.
Új fejlesztéseket kaphat a következő Iphone SE

Újabb fejlesztésekkel és régebbi elemekt rejthet magában a következő Iphone SE.

Az Apple a költséghatékony iPhone SE sorozattal is igyekszik megfelelni a piaci igényeknek. A legújabb pletykák szerint a 2025 elején érkező iPhone SE jelentős fejlesztéseket kaphat, beleértve az Apple Intelligence MI-megoldás támogatását. Bár a készülék ára várhatóan emelkedni fog, a régi elemek felhasználásával költséghatékonyabb maradhat - közölte a 24.hu.

A következő iPhone SE, amely 2025 elején debütálhat, komoly fejlesztésekkel rendelkezhet. Mark Gurman, a Bloomberg Apple-re szakosodott újságírója szerint az új iPhone SE képes lesz futtatni az Apple Intelligence MI-megoldását, amely jelenleg csak az iPhone 15 Pro és Pro Max modellekben érhető el. Ez arra utal, hogy az iPhone SE jelentős frissítéseken eshet át.

A kérdés azonban az, hogy hogyan fogják megőrizni a készülék költséghatékonyságát a tervezett fejlesztések mellett. Jelenleg nem világos, hogy az árak hogyan alakulnak, de a szakértők előrejelzése szerint az áremelkedés valószínű. A 2022-es iPhone SE ára 429 dollár (kb. 150 ezer forint) volt, és az áfa miatt az ár Magyarországon még magasabb lehet.

Az iparági pletykák szerint az új iPhone SE valószínűleg régi elemeket fog hasznosítani. Az új készülék valószínűleg egy iPhone 14-es vázát kap majd, és egy olyan hátlapot, amely az iPhone 8 stílusát idézi. Az iPhone SE hátlapi kamerája egyetlen lencsét tartalmaz, míg az előlap az iPhone X-széria dizájnját követheti egy nagyobb kameraszigettel. A készülék 6.1 hüvelykes OLED-panelt is kap, amely tovább növeli az eszköz vonzerejét.




Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek