Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Újításokkal és érdekességekkel érkezhet az Iphone 17

10perc.hu
2024. 08. 01.
Újításokkal és érdekességekkel érkezhet az Iphone 17

Az elmúlt évek legérdekesebb okostelefon modelljeként emlegetik az Iphone 17-et.

Az Apple hamarosan bemutatja az új iPhone 17 Slim modellt, amely az elmúlt évek legizgalmasabb fejlesztése lehet az okostelefonok piacán. Az iPhone 17 Slim a jelenlegi hírek szerint számos újítást és egyedi megoldást hoz, amely kiemeli a többi modell közül - közölte a ipon.hu.

Az Apple rendszeresen négy különböző iPhone modellt kínál, jelenleg az iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro és 15 Pro Max szerepel a palettán. A következő generációban is marad ez a felállás, de egy jelentős változás várható: a Plus modellt az iPhone Slim váltja fel. Ming-Chi Kuo szerint az iPhone 17 Plus azért nem készül, mert a Plus modellek az eladások mindössze 5-10 százalékát tették ki, akárcsak korábban az iPhone Mini eszközök. Ennek eredményeként érkezik az iPhone 17 Slim, amely új irányt képvisel.

Az iPhone 17 Slim várhatóan ultravékony kialakítással érkezik, és több új technológiát is kipróbál az Apple. A készülék egy speciális titán-alumínium keretet kap, amely biztosítja a megfelelő merevséget és könnyű súlyt. A 6,6 hüvelykes kijelző 2740 x 1260 képpontos felbontást nyújt majd, és az Apple A19 rendszerchipet használja. A Dynamic Island várhatóan ugyanaz marad, mint a jelenlegi modellekben, de az egyik legérdekesebb pletyka szerint az iPhone 17 Slim mindössze egyetlen kamerát fog tartalmazni, ami helyet biztosít egy nagyobb akkumulátor számára.

Az új iPhone 17 Slim lehet az első modell, amely az Apple saját tervezésű 5G mobil hálózati modemjét használja. Az Apple hosszú ideje fejleszti ezt a modemet, és most úgy tűnik, hogy végre elkészül vele.

Bár az iPhone 17 Slim talán nem hoz majd nagyobb eladási sikert, mint az iPhone Plus modellek, az Apple számára lehetőséget nyújt olyan technológiák kipróbálására, amelyek később hasznosak lehetnek. Az Apple állítólag 2026-ban tervezi piacra dobni az első hajtogatható iPhone-t, és az iPhone 17 Slim lehet az első lépés a vékonyabb dizájn felé.




Főkép forrása:
Trusted Reviews (Illusztráció)

További cikkek