Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Verekedésig fajult egy internetes vita

10perc.hu
2024. 07. 09.
Verekedésig fajult egy internetes vita

Egy online játékban indult vita verekedésbe torkollott az Egyesült Államokban.

Egy internetes vita verekedéssé fajult, amikor egy 20 éves New Jersey-i férfi, Edward Kang, átrepülte az Egyesült Államokat, hogy szembeszálljon online riválisával. Az eset, amely az ArcheAge című MMORPG játékban kezdődött, valóságos drámává vált, ami még a rendőrséget is sokkolta - közölte az NBC alapján a Promotions.hu.

Edward Kang, a fiatal gamer, azért utazott New Jersey-ből Fernandina Beach-be, hogy bosszút álljon egy online összetűzés miatt. A helyszínre érkezve vásárolt egy kalapácsot és egy zseblámpát, majd az éjszaka közepén, teljesen feketébe öltözve, maszkban és kesztyűben elment riválisa otthonához. Az áldozat mostohaapja az éjszaka folyamán felébredt mostohafia segélykiáltásaira, és azonnal a szobába sietett, ahol meglátta, hogy fia a földön küzd egy támadóval. A mostohaapa gyorsan lefogta Kangot, és a földön tartotta, amíg a rendőrség ki nem érkezett.

A támadás során az áldozat súlyos, de nem életveszélyes fejsérüléseket szenvedett. Edward Kangot gyilkossági kísérlettel és betöréses lopással vádolják. Bill Leeper, a helyi seriff, megdöbbent a történteken, és így nyilatkozott: "Vannak dolgok, amik után az ember azt mondja, 'hmm'. Vannak dolgok, amiket egyszerűen kitalálni sem lehetne. Vannak dolgok, amikre azt mondod: 'Mi a fenét gondolt?' És vannak olyan dolgok, amikre azt mondod: 'Ezt nem fogod elhinni'. Nos, ez az ügy mind a négyet kimondatja veled."

További cikkek