Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Új hasznos funkciót kapott a Messenger

10perc.hu
2024. 06. 19.
Új hasznos funkciót kapott a Messenger

Az új funkcióval lehetőséget kap a felhasználó az üzenetek rögzítésére.

A Messenger mobilos verziója egy hasznos új funkcióval bővült, amely lehetővé teszi a fontos üzenetek rögzítését. Ezzel a fejlesztéssel könnyedén elmenthetjük és később gyorsan megtalálhatjuk azokat az üzeneteket, amelyek fontos információkat tartalmaznak.

Minden Messenger-felhasználó találkozott már azzal a problémával, hogy egy fontos információt (például kapukódot, receptet vagy telefonszámot) tartalmazó üzenetet nem talált meg, amikor később szüksége lett volna rá. A keresési funkció használata helyett mostantól egyszerűen rögzíthetjük ezeket az üzeneteket, így pár érintéssel bármikor elérhetjük őket - írta a 24.hu.

A rögzítés folyamata rendkívül egyszerű: válasszuk ki a kívánt üzenetet, tartsuk nyomva, és a felugró menüben válasszuk a Rögzítés funkciót. Az üzenet mellett egy kis gombostű ikon jelenik meg, jelezve, hogy rögzítettük. Ez a funkció mind a küldött, mind a fogadott üzenetekkel működik.

Az elmentett üzeneteket a jobb felső sarokban található ikonra kattintva érhetjük el, az "i" betű jelzi a menüpontot. Itt a Rögzített üzenetek megtekintése menüpontban találhatók a rögzített üzenetek, és bármennyit elmenthetünk belőlük, nincs korlátozás.

Fontos megjegyezni, hogy a rögzítés funkció jelenleg csak az okostelefonos alkalmazásban érhető el, a böngészős változatban nem. Továbbá, ez a funkció csak kétfős privát beszélgetésekben használható, csoportos chateknél nem.

Főkép forrása:
Ivan Radic/Flickr
Címkék:
#Facebook

További cikkek