Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Érkezik a ChatGPT az iOS, iPadOS és macOS rendszerekbe

10perc.hu
2024. 06. 11.
Érkezik a ChatGPT az iOS, iPadOS és macOS rendszerekbe

Az OpenAI és az Apple együttműködést jelentett be, melynek keretében a ChatGPT integrálásra kerül az Apple készülékekbe.

Az OpenAI és az Apple közösen jelentette be a ChatGPT integrálását az Apple termékekbe, így az iOS, iPadOS és macOS felhasználók könnyedén élvezhetik majd a ChatGPT által nyújtott lehetőségeket - írja a OpenAI.

Az Apple tervezi a ChatGPT beépítését az iOS, iPadOS és macOS rendszerekbe, így a felhasználók kényelmesen használhatják majd a ChatGPT képességeit, beleértve a képek és dokumentumok megértését is, mindenféle eszközváltás nélkül.

Az integráció részeként a Siri is kihasználja majd a ChatGPT intelligenciáját, amikor arra szükség lesz. Az Apple-felhasználók először a Siri segítségével tehetik fel kérdéseiket a ChatGPT-nek, dokumentumokat és fényképeket csatolva, majd a Siri közvetlenül bemutatja a válaszokat.

Az Apple rendszerszintű íróeszközeiben is elérhető lesz a ChatGPT, hogy segítse a felhasználókat tartalom létrehozásában különböző témákban. A felhasználók emellett a ChatGPT képességeit is használhatják, hogy változatos stílusokban hozzanak létre tartalmakat, melyek kiegészítik írásaikat.

Az adatvédelem kiemelt szerepet kap a ChatGPT Siri- és íróeszköz integrációjában – az OpenAI nem tárolja a kéréseket, és a felhasználók IP-címei védettek. 

Emellett a felhasználóknak lehetőségük lesz ChatGPT-fiókjuk összekapcsolására is, hogy az adatvédelmi beállításaik a ChatGPT irányelvei szerint érvényesüljenek.

A GPT-4 által hajtott ChatGPT integráció még idén megjelenik az iOS, iPadOS és macOS rendszerekben. 

A felhasználók számára ez ingyenesen lesz elérhető a fiók létrehozása nélkül, míg a ChatGPT-előfizetők közvetlenül a fizetős funkciókhoz is hozzáférhetnek.

Hirdetés

További cikkek