386.18 Ft

355.40 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Már dolgozik az Apple az iPhone ébresztők hibaelhárításán

10perc.hu
2024. 05. 02.
Már dolgozik az Apple az iPhone ébresztők hibaelhárításán

Az Apple elismerte a problémát, és kijelentette, hogy dolgozik a javításon, de addig javasolja a hagyományos ébresztőórák használatát.

Sok felhasználó számára az iPhone ébresztőóra nélkülözhetetlen eszköz, azonban nemrégiben jelentések érkeztek arról, hogy néhány készüléken az ébresztés nem működik megfelelően. Az Apple állítása szerint a vállalat már dolgozik a probléma kijavításán, azonban egyelőre nem világos, hogy mi okozza ezt a hibát - írja a BBC. 

Az ébresztési problémákat először egy TikTok videó terjesztése hozta nyilvánosságra, amelyben egy felhasználó arról panaszkodott, hogy az ébresztő nem működött. Az Apple megerősítette, hogy tudomásul vette a problémát, de egyelőre nem közölt részleteket annak okairól vagy a javítás időzítéséről.

Az érintett felhasználók számára azonban vannak lehetőségek a probléma átmeneti megoldására. Például érdemes újraellenőrizni az ébresztési beállításokat, valamint a készülék hangerejét. Mások azt javasolják, hogy az iPhone "figyelemfelkeltő funkcióit" kapcsolják ki, amelyek állítólag zavarhatják az ébresztési funkciót.

Az Apple azt reméli, hogy hamarosan megoldja a problémát, azonban addig is javasolják, hogy az érintett felhasználók gondoljanak alternatív ébresztési megoldásokra, például hagyományos ébresztőórára.

Az Apple által közzétett információk szerint az ébresztési hiba az iPhone X-en vagy újabb készülékeken, valamint a 11 hüvelykes iPad Pro vagy 12,9 hüvelykes iPad Pro eszközökön jelentkezhet.

További cikkek