388.95 Ft

362.02 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Visszatérnek a Google autói Magyarországra

10perc.hu
2024. 04. 21.
Visszatérnek a Google autói Magyarországra

Két nap múlva kezdődik a Google Street View frissítése.

A Google Utcakép autói idén tavasszal visszatérnek Magyarországra, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák panorámaképeit a Google Térképen. A frissítéseknek köszönhetően a felhasználók még naprakészebb és részletesebb képet kaphatnak Magyarországról a virtuális térben - írja a Digital Hungary.

A Street View autók április 23-tól indulnak útnak, és az ország számos pontját érintik majd, kisebb-nagyobb városokat egyaránt. A Dunántúlon többek között Veszprémben, Sopronban, Szombathelyen, Esztergomban és Szekszárdon, míg a keleti országrészben Egerben, Orosházán, Kecelen, Dabason és Sárospatakon is várhatjuk őket.

A Google nem csak az utcákat és utakat, de a gyalogos zónákat és más, autóval megközelíthetetlen helyeket is rögzíti. Így virtuális sétát tehetünk Pécs vagy Debrecen belvárosában, ellátogathatunk a Balaton partjára, az Aggteleki Nemzeti Parkba, vagy akár az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba is.

A Google kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét, ezért a közzététel előtt elhomályosítják az emberek arcát és a rendszámokat a képeken. A felhasználóknak emellett lehetőségük van további részletek elhomályosítására is a felvételek közzétételét követően.

A Google Térkép Utcakép funkciója a világ több mint 220 országában érhető el, beleértve Magyarországot is, asztali számítógépeken, mobileszközökön és a Google Earth programban is.

Címkék:
#Google

További cikkek