387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Adathalász csalásra figyelmeztet a MÁV-Volán-csoport

10perc.hu
2024. 01. 19.
Adathalász csalásra figyelmeztet a MÁV-Volán-csoport

A MÁV-Volán-csoport figyelmeztet a felhasználókat, hogy adathalászok élnek vissza a nevükkel, és hirdetnek utazási kedvezményeket, amelyek valójában csalások.

A MÁV-Volán-csoport nevében hirdetett utazási kedvezményekről szóló hirdetések megtévesztően emlékeztetnek a MÁV-Start és a MÁV-Volán-csoport hivatalos weboldalaira. A hirdetések egy 699 forintért megvásárolható START klub Prémium kártyáról szólnak, amely egy évre szóló ingyenes utazást biztosít.

A MÁV-Volán-csoport azonban hangsúlyozza, hogy sem a MÁV-Start, sem a MÁV, sem bármely más, a MÁV-Volán-csoportba tartozó társaság nem hirdet ilyen kedvezményt.

A MÁV arra kéri az utasokat, hogy vegyék figyelembe, hogy a MÁV-Volán-csoport hivatalos weboldalai mindig a mavcsoport.hu, volanbusz.hu, mav-hev.hu, jegy.mav.hu domainek alatt érhetők el. Minden más weboldal vagy hirdetés, amely megtévesztően hasonlít ezekre, nagy valószínűséggel csalásra utal.

A csalások megelőzése érdekében a MÁV azt javasolja, hogy a mavcsoport.hu oldalon ellenőrizni célszerű a MÁV-Start Zrt. által nyújtott kedvezményeket.

Amennyiben kétség merül fel bármely, az interneten látott kedvezménnyel kapcsolatban, akkor érdeklődni kell a 0-24 órában rendelkezésre álló telefonos ügyfélszolgálaton (MÁVDIREKT), amely a +36 (1) 3 49 49 49 -es számon érhető el.

Főkép forrása:
Freepik (Illusztráció)

További cikkek