Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Már Magyarországon is elérhető a Chat GPT applikáció

10perc.hu
2023. 06. 19.
Már Magyarországon is elérhető a Chat GPT applikáció

A ChatGPT alkalmazás eredetileg tavaly novemberben indult, és azóta óriási népszerűségnek örvendett, de csak böngészőből volt elérhető.

Már Magyarországon is hozzáférhető a régóta várt ChatGPT mobilalkalmazás az iPhone és iPad készülékek tulajdonosai számára.

Ahogy azt a HVG is megírta, az OpenAI május közepén kiadta a hivatalos ChatGPT alkalmazást az iPhone készülékekhez, kezdetben néhány kiválasztott országban. Most azonban Magyarország is a támogatott országok listájára került.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető, és ugyanazt a funkcionalitást nyújtja, mint a webes változat. Lehetővé teszi a beszélgetések szinkronizálását különböző platformok között, így a mobiltelefonon folytatott csevegés is elérhetővé válik a webes chatbottal folytatott beszélgetések mellett.

Az alkalmazás telepítéséhez legalább az iOS/iPadOS 16.1-es verziója szükséges, tehát az iPhone 8 és újabb modellek támogatottak. Az Android verzió még várat magára, de az OpenAI korábban ígéretet tett arra, hogy a robotos rendszerre is elérhető lesz a hivatalos alkalmazás.

Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek