Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

A Gmail új "Help Me Write" funkciója forradalmasítja az e-mail írást

10perc.hu
2023. 06. 17.
A Gmail új "Help Me Write" funkciója forradalmasítja az e-mail írást

Megérkezett a jövő levelezése.

A Google nemrégiben kezdte el szélesebb körben bevezetni a Workspace Labs-t az idei I/O konferencia után.

Az egyik új funkció, a "Help Me Write" mostantól elérhető Android és iOS rendszereken futó Gmail alkalmazásban a regisztrált tesztelők számára.

A techlusive cikke szerint a funkció a generatív mesterséges intelligenciát használja fel arra, hogy segítsen a felhasználóknak üzeneteket írni az üzenetküldő alkalmazásban. A Help Me Write nemcsak az új levelek írásában nyújthat segítséget a Gmailben, hanem akár születésnapi meghívók létrehozásában és meglévő üzenetek javításában is.

Annak érdekében, hogy valaki hozzáférjen a Help Me Write-hoz és más mesterséges intelligencia eszközökhöz, részt kell vennie a kizárólag meghívottaknak szóló Google Workspace Labs programban, és engedélyt kell kapni - írja a Telefonguru.

Az engedély kérvényezéséhez először be kell jelentkezni a Google-fiókba, majd tovább kell lépni a hivatalos Workspace Labs regisztrációs oldalra. A részletek elolvasása után jóvá kell hagyni néhány opciót, amelyeket ki kell választani. Miután elküldte a kérvényt, az űrlapot kitöltő személy automatikusan regisztrál a Workspace Labs szolgáltatásra.

Főkép forrása:
Google

További cikkek