391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Fizetős lesz a TikTok! Egy „jelképes” összegért lehet majd a videókat megnézni

10perc.hu
2023. 02. 22.
Fizetős lesz a TikTok! Egy „jelképes” összegért lehet majd a videókat megnézni

A közösségi oldal vezetősége szerint azonban nemcsak a TikToknak, hanem a tartalomgyártóknak is előnyös lenne az így szerezhető bevétel.

A Facebook és az Instagram után a TikTok is rövidesen fizetőssé válik. A közösségi oldal vezetősége egy teljesen új, fizetőkapu mögé zárható videós koncepción gondolkodik, amelynek lényege, hogy a tartalomkészítők beállíthatnák, hogy bizonyos tartalmaikat csak egy jelképes összeg kifizetése után tekinthessenek meg a felhasználók.

A The Information információi szerint a vezetőség azután vetette fel az új fejlesztés bevezetését, miután az Egyesült Államokban lelassult a közönség növekedése. Az ötlet egyébként nem új keletű, hasonló formátummal operál például az OnlyFans is, szerencsére a TikTok azonban minden felnőtt-tartalmat azonnal tiltólistára helyez.

A Pénzcentrum szerint még kérdéses, hogy a funkció pontosan hogyan működne. A TikTok vezetősége szerint azonban nemcsak az oldalnak, hanem a tartalomgyártóknak is előnyös lenne, ha közvetlenül szerezhetnének bevételt legfelkapottabb videóik után.

Főkép forrása:
Pixabay
Címkék:
#TikTok

További cikkek