Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Frissíthetők az Apple eszközök, megérkezett az iOS 16.1 és MacOS Ventura

10perc.hu
2022. 10. 26.
Frissíthetők az Apple eszközök, megérkezett az iOS 16.1 és MacOS Ventura

Az Apple fokozatosan teszi elérhetővé az új szoftververziót, amely több újítást is hoz a felhasználóknak.

A hibajavításokon túl egy nagyobb csomag új funkciót is kapnak az Iphone tulajdonosok. Ilyen például az iCloud fotókönyvtárak megosztásának lehetősége, valamint a Live Activities, amely a záróképernyőn jeleníti meg a harmadik féltől származó alkalmazásokat és a hozzájuk tartozó tevékenységeket.

Az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max készülékek új Dynamic Island funkciókat kapnak, a Fitness+ alkalmazás pedig Apple Watch nélküli is használható lesz, igaz, ez a lehetőség csak bizonyos országokban lesz elérhető.

Az iOS 16 a 2. generációs iPhone SE-től minden készülékre letölthető, azonban senki ne aggódjon, ha még nem látja a letöltési lehetőséget, ugyanis a kaliforniai vállalat október 24-től kezdődően - folyamatosan - teszi elérhetővé az iOS operációs rendszer új verzióját.

A macOS 13 Ventura is megérkezett, a számítógépes rendszer talán leghasznosabb újítása, hogy lehetővé teszi az iPhone-ok külső webkameraként való használatát. iPhone 11 és újabb modellek használata esetén asztali nézetet is kapunk, ilyenkor FaceTime-hívások közben a egyszerre mutathatjuk meg az arcunkat és az asztalunk tartalmát beszélgető partnerünknek.

Főkép forrása:
Apple
Címkék:
#Apple

További cikkek