Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Új szerepkörben készülhet Hosszú Katinka az Olimpiára

10perc.hu
2024. 07. 04.
Új szerepkörben készülhet Hosszú Katinka az Olimpiára

Új szerepben mégis visszatérhet az Olimpiára Hosszú Katinka.

Hosszú Katinka és Pásztory Dóra az Eurosport az új streaming-szolgáltatás, a Max segítségével, a párizsi olimpia reggeli műsoraiban szakértőként tűnnek fel. Az Eurosport 2 minden reggel a közép-európai régió országaira fókuszáló magazinműsort sugároz, ahol helyi sportolók elemzik az olimpiai eseményeket - közölte a 24.hu.

Az Eurosport a párizsi olimpiára szakértői csapatot állít össze, köztük Hosszú Katinkával és Pásztory Dórával, akik a magyar úszósport kiemelkedő egyéniségei. A közvetítések során a nézők elsőrangú betekintést és elemzést kapnak majd a 19 izgalmas versenynapon át. Scott Young, a WBD Sports Europe tartalomért, gyártásért és üzleti működésért felelős igazgatója elmondta, hogy a szakértői csapat tagjai saját olimpiai tapasztalataikból merítve életre keltik a fontos pillanatokat.

Az Eurosport csapatát több mint száz olimpikon alkotja, akik összesen 43 aranyéremmel és 225 olimpiai szerepléssel büszkélkedhetnek. A nemzetközi szakértők között ott lesz Fabian Hambüchen, olimpiai és világbajnok tornász, Arnaud Tournant, olimpiai és világbajnok pályakerékpáros, és Alain Bernard, kétszeres olimpiai és világbajnok úszó.

Hosszú Katinka és Pásztory Dóra a közép-európai stúdióban elemzik majd az úszóversenyeket, míg Xavi Pascual, a veszprémi kézilabdacsapat új vezetőedzője, a magyar válogatottak teljesítményére összpontosít.

Főkép forrása:
Ville de Canet en Roussillon (Facebook)
Címkék:
#Olimpia

Hirdetés

További cikkek