392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Kirúgás fenyegeti Ricciardót, ultimátumot kapott a Forma-1-es pilóta

10perc.hu
2024. 03. 25.
Kirúgás fenyegeti Ricciardót, ultimátumot kapott a Forma-1-es pilóta

Daniel Ricciardo, a Red Bull tartalékcsapatának Forma-1-es pilótája ultimátumot kapott a csapattól.

A 2023-as szezon eddigi három futama nem sikerült Ricciardónak: Bahreinben csak azért végzett előrébb Cunodánál, mert a csapat rászólt Cunodára, hogy engedje el. Szaúd-Arábiában már kikapott Ricciardo, Melbourne-ben pedig négy hellyel maradt le az RB másik pilótája mögött.

Ricciardo 2023-ban nem találja régi önmagát. Tavaly egy kéztörés is hátráltatta, ráadásul Juki Cunoda is jobban teljesít nála - írja a 24.hu. Melbourne-ben csak azért lett 12., mert egy autóval kevesebb indult a futamon, és Max Verstappen, Lewis Hamilton, George Russell kiesett, Valtteri Bottast pedig megelőzte. Helmut Marko, a Red Bull csapatfőnöke is szóvá tette, hogy sem Cunoda, sem Ricciardo nem teljesít elég jól a versenyeken.

Mindezt összegezve veszélybe került Ricciardo pozíciója a csapatban. Az NZ Herald úgy tudja, ultimátumot kapott a Red Bulltól: ha nem javít a teljesítményén a következő két versenyen, akkor kirúgják.

Nem véletlen, hogy éppen egy új-zélandi portál foglalkozott a témával, 2023-ban Liam Lawson ugrott be a csapatba, amikor Ricciardo keze megsérült és nagyon jól teljesített. Az NZ Herald szerint Lawson kaphatja meg a feszabaduló ülést.

Főkép forrása:
Daniel Ricciardo Facebook oldal
Címkék:
#Forma 1

További cikkek